zaterdag 19 januari 2019

BabyBorn kleertjes voor de nichtjes

Mijn nichtjes waren jarig en beiden kregen ze een eigen BabyBorn pop! Als tante kon ik het dan ook niet laten om kleertjes te maken. En dus vroeg ik wat oude patroon-tijdschriften aan mijn moeder en werd de stoffenkast geplunderd op zoek naar allerlei stofjes.


Die boekjes stonden vol met leuke patroontjes, dus ik moest mezelf wel een beetje inhouden, want ik had ook een deadline (en kerst werd ook nog gevierd tussendoor).


Ik maakte voor beide nichtjes dezelfde setjes, alleen in andere stofjes, zo hebben ze samen heel wat kleertjes die ze kunnen gebruiken. De jongste is echt een poppenmeisje en de kleertjes werden (nadat de visite naar huis was) allemaal even gepast bij de pop 😊


De volgende kleertjes werden gemaakt: een badjas, een ballerina-pakje met tutu (de maillot paste niet dus dat patroon klopte helaas niet), t-shirts, blousjes, broekjes, een nachthemd en een romper met lange mouwen.Ik gebruikte allemaal stofjes die ik had liggen, restjes van andere projectjes en stoffen die mijn moeder had gekocht toen wij klein waren (wie wat bewaard... heeft een hele grote stoffenkast nodig 😉).Als finishing touch vond ik op Marktplaats originele BabyBorn-kledinghangers, dus nu kunnen de meisjes ook alles ophangen.Leuk om eens te doen en de meisjes waren er heel blij mee. Ze herkenden ook de stofjes die ik eerder had gebruikt, dus dat maakt het nog leuker natuurlijk!


Liefs,
Milou2 opmerkingen:

  1. Ohhhhh hoe mooi zijn deze 😍 wat zullen de poppenkleertjes blij zijn, jammer dat ik geen kind meer ben zou ze ook zo willen hihihihi wel done tantie 👍👍👍

    BeantwoordenVerwijderen