donderdag 21 juli 2016

Labeltjes

Gisteren kreeg ik mijn kleding-labels binnen! Joepie!


Enkele jaren terug maakte ik al in de gauwigheid een logootje, maar hier was ik dan ook eigenlijk niet tevreden over. Daarom na wat wikken en wegen een vriendin, welke grafisch ontwerpster is, gevraagd mijn logo te ontwerpen. Na het bespreken van wensen en mogelijkheden en enkele design-opties gezien te hebben, kwam dit logo eruit! Ook de ronde variant bovenaan mijn blog is van haar hand. Wil je meer werk zien van deze getalenteerde dame? Kijk eens op haar website: Daisy Renders - Fotografie Grafisch Ontwerp

En na het krijgen van een nieuw logo is de volgende stap natuurlijk labels! In het verleden maakte ik mijn labels zelf met transfer paper en satijnlint, maar dat geeft toch niet het resultaat wat ik wilde. Dus op zoek naar een andere oplossing. En daar was de blogpost van Unique Marieke. Hierin vertelde zij dat ze haar labels bestelde via WorldWideLabel en had deze tutorial er over geschreven. Hoe handig is dat!?!

Na wat heen en weer mailen over wensen, maten en hoeveelheden op 2/7 de bestelling geplaatst en gister (20/7) lagen ze al in de brievenbus! Veel eerder dan verwacht! Ik ben er helemaal blij mee en kan niet wachten tot ze in de eerste kledingstukken genaaid worden! Ik heb ze dan ook maar gelijk in een mandje van mijn omaatje gestoken, zodat ik ze altijd bij de hand heb.


Liefs,
Milou

ps. Volgen kan nu ook via Bloglovin; klik op het zwart 'bloglovin' logo onder mijn info aan de rechterkant. (Met dank aan de dame van B-Naais voor de tip!)


2 opmerkingen:

 1. Hele leuke labeltjes!
  Doet me deugd te lezen, het streelt mijn ego wel! Hahhaha!
  Veel plezier ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel! Ben er ook erg blij mee!
   Hihi, dat mag hoor! Was blij dat ik jou tutorial tegenkwam.
   Groetjes!

   Verwijderen