dinsdag 8 november 2016

Los Angeles the place to be!

Voor mijn werk mocht ik enkele weken geleden op reis. Het werd een tripje naar Los Angeles!

Aangezien we mochten presenteren op een vrij groot onderwijscongres moest er een nette jurk komen (vond ik dan). De jurk zagen jullie al in deze post voorbij komen, en wat een reacties heb ik van jullie mogen ontvangen, ontzettend bedankt!

Ter voorbereiding van de reis werd er, naast het maken van de jurk, ook geïnformeerd op de verschillende naaigroepen op Facebook naar de places-to-be voor stoffenverslaafden.. En toen kwam het "slechte" nieuws ('ahum') dat er niet één winkel, maar er gewoon een heel Fabric district in LA is! WOW!!!!


Daar moest ik natuurlijk naar toe! Dus mijn collega die mee op reis ging overgehaald (de prijs is dat ik een jurkje voor haar dochter maak, echt niet erg! ;) ) En dus konden we op een vrij moment op pad!

Na een universiteits-bezoek gingen we op weg naar Downtown-LA, wat op zich al een hele ervaring is.
Na de auto te hebben geparkeerd konden we op zoek naar de stoffen winkels, uiteraard liepen we eerst de verkeerde kant op, maar eens we de goede kant op liepen kwamen we al snel verschillende stoffen winkels tegen.

Wegens tijd en de grootte van de winkels, helaas maar 2 winkels van binnen kunnen zien, maar wel een kleine lading stof mee kunnen nemen!


Let op: nu komen er alleen maar stoffen-fotootjes. ;)
Een gave oud-roze stof met bloemen en 'geborduurde' figuren.
 
Een zwarte katoenenstof met gouden opdruk van origami katten
Een hollands-geïnspireerd stofje uit LA, moet kunnen toch? ;) 
Een vondst uit de remnants-bin met een mooie grote rozen-print.
Sleutels! Ook een vondst uit de remnants-bin.
Een heel Amerikaans stofje met alle staten erop.
Het stofje welke mijn collega heeft gekocht voor haar dochtertje; er staan allerlei uiltjes op. 


Naast de mooie stoffen die ik heb gekocht, kwam ik er op het eind achter dat ze ook nog mooi Tula-Pink stoffen hadden liggen, maar wegens de drukte bij de kniptafel en gezien het tijdsgebrek, alleen even gauw een fotootje gemaakt.Nu eens bedenken welke tassen ik allemaal ga maken van deze stofjes. Iemand suggesties??

Liefs,
Milou
1 opmerking: