woensdag 12 april 2017

Joepie, weer één van de wensenlijst afgestreept!

In de allereerste La Maison Victor (Winter 13/14) staan stiekem best wat mooie pareltjes! De Venue top bijvoorbeeld. Deze stond al heel lang op mijn lijstje, en de stof lag nu ook al een half jaartje (of misschien al een jaar...?) klaar, dus werd het tijd om hier eens aan te beginnen!


Nu het goede weer zich steeds vaker laat zien, mogen de truien wat verder achter in de kast gelegd en kunnen we weer blousjes aan :) Ik had deze aqua blauwe crpe gekocht bij Textielstad in Tilburg, een heerlijk zachte, soepelvallende stof.


Het is een vrij loszittend model, waardoor het heerlijk draagt, maar misschien zou ik de mouwen volgende keer iets innemen. De details in deze blouse zorgen ervoor dat deze mooi valt en geven net dat beetje extra.


Ik heb gekozen om kamsnaps te gebruiken, meer omdat ik geen knoopsgaten durfde te maken in deze soepele stof dan iets anders. Lang leve de kamsnaps. Voor het merendeel gebruikte ik lichtblauwe kamsnaps, maar om de optreklus te accentueren heb ik voor een crème kleurig knoopje gekozen.


Das was één van de lange lijst die ik nog zou willen maken, hoeveel gaan het er dit jaar nog meer worden? Ik ben benieuwd en ik laat het jullie weten! 

Liefs,
Milou

Patroon: Venue Top (La Maison Victor, editie Winter 13/14)
Stof: Crepe (Textielstad Tilburg)

Nu ook te vinden op: aemilia.nl

9 opmerkingen: