woensdag 29 maart 2017

En we maakten er nog één!

Vriendlief wilde graag dat ik wat projectjes voor hem af maakte en dus moest er wat stof worden besteld. En tijdens het bestellen belandde er spontaan wat andere stofjes ook in het winkelmandje... Oeps ;)

Onder andere een metertje van deze structuur jacquard stof met het idee om er een rok van de maken.. Echter toen hij hier op tafel lag zag ik er ook wel een Lora in, maar ik had maar 1 metertje gekocht.. Wat te doen?? Het kostte wat gepuzzel, maar het moest lukken vond ik...En dat deed het!

Voor de zakken en het beleg gebruikte ik wel een restje zwarte boordstof, want die kreeg ik er echt niet meer uit, maar gelukkig is die stof niet zichtbaar.


De eerste versie was al een succes, maar ook deze nieuwe heeft nog niet veel in de kast gehangen. Deze versie heeft geen rits, de stof rekt genoeg mee om hem zo over m'n hoofd aan te trekken.


 Ik verlengde de rok met een kleine 5 cm zodat deze tot net op knie valt en de zakjes werden niet doorgestikt deze keer, omdat ik de print zoveel mogelijk wilde laten doorlopen. De hals stikte ik deze keer wel door, want ik wilde het zwarte beleg echt niet laten zien ;)Liefs,
Milou

Stof: structuur jacquard (Driessen stoffen)
Patroon: Lora jurk (La Maison Victor)

18 opmerkingen:

 1. Kei mooi. Ideaal zo bestellen voor de man ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een geslaagde lora! Staat nog op mijn lijstje... en als ik deze zie....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel! Ik moest ook even overtuigd worden van het patroon, maar er nu heel blij mee. Dus ik zou zeggen, ga ervoor!

   Verwijderen
 3. Wauw heel mooi. Je staat er prachtig mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oh heel leuk geworden en top dat je het uit één meter kreeg

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel! Ik was ook verbaasd dat het me was gelukt!

   Verwijderen
 5. Your blog is very useful for me.I really like you post.Thanks for sharing.
  goldenslot

  BeantwoordenVerwijderen