woensdag 4 juli 2018

Een tas van je favoriete t-shirt!


Van een goede vriendin kreeg ik een tweetal Desigual t-shirts. Ze droeg ze niet meer, maar de print was nog steeds erg leuk (en van goede kwaliteit) en ze vond het zonde om ze weg te doen. De t-shirts belandden dus bij mij op de stapel 'Wat zal ik er mee maken?'.


Een korte toelichting op die stapel; hier belanden allerlei stofjes die ik heb gekregen/gevonden/over heb van andere projectjes en waarvan ik weet dat ik er héél graag iets van wil maken, maar er nog niet het juiste patroon voor heb (gevonden).En soms loop je dan tegen een patroon aan! Bagstock Designs bracht in mei een nieuw patroon uit, genaamd 'Pelican Tote'. Het voorpand van deze tas is opgesplitst in drieën, wat hem ideaal maakt om een speciaal stofje te gebruiken als eye-catcher in het midden. En toen dacht ik natuurlijk aan die t-shirts!


Om ervoor te zorgen dat het t-shirt niet uitrekte of scheef zou trekken verstevigde ik deze twee maal met vlieseline. Aan de voorkant zit ook nog een vakje, waar je bijvoorbeeld je telefoon of oordopjes in kunt bewaren.


De tas gaat eigenlijk dicht met een magneetsluiting, maar ik heb toch graag tassen die ik dicht kan ritsen. Dus ik paste het patroon aan en maakte een verzonken rits.


Aan de binnenkant zit ook nog een ritsvakje. Erg fijn zoveel vakjes in zo'n compacte tas! Mijn tas voor de zomer is klaar!


Heb jij ook een favoriet t-shirt waar je eigenlijk geen afscheid van kunt nemen? Neem contact op, want ik kan ook zo'n tas van jouw t-shirt maken!

Liefs,
Milou

Patroon: Pelican Tote (Bagstock Designs)
Stof: T-shirt (Desigual), rood vinyl, zwarte canvas, stippen katoen. 
Geen opmerkingen:

Een reactie posten