woensdag 10 oktober 2018

Een tweede t-shirt tas


Enige tijd geleden maakte ik van een Desigual t-shirt een tas. Die kon je hier zien.


Naast dit gave t-shirt had ik nog één Desigual t-shirt gekregen van dezelfde vriendin. En dus maakte ik gewoon nog een tas (wederom van het patroon: Pelican Tote van Bagstock Designs)!


Dit t-shirt was donkerblauw met een cirkelpatroon en een decoratieve rand aan de onderzijde. Ik knipte de panelen zodat het patroon mooi bleef doorlopen.

Ook haalde ik de rand van het shirt zodat ik deze op de achterzijde van de tas kon gebruiken. Ik hou niet van weggooien, had je dat al gemerkt?Voor de zijpanden koos ik voor zwart vinyl en voor de voering een donkerblauwe stof met zilveren stipjes. De tas sluit met een magneetsluiting.


De handvatten zijn van hetzelfde zwarte vinyl en zijn gevoerd met de stippen-stof waardoor het een mooi geheel is geworden (al zeg ik het zelf ;) ). Ik vond een tutorial op Facebook van de handvatten waardoor je geen stofranden meer ziet en alles netjes is afgewerkt.
De rode tas had ik een paar keer gebruikt en nu loopt eerder genoemde vriendin er mee rond (die zelf zei dat ze geen tassendame was, maar nu helemaal is omgeslagen en overal die tas mee naar toe wil nemen. Hoe leuk is dat!) Deze blauwe versie hangt nu te wachten op zijn volgende eigenaar, want ik vind hem te mooi om er niets mee te doen. Dus wie wil???

Liefs,
Milou
Patroon: Pelican Tote van Bagstock Designs
Stof: Vinyl, katoen, t-shirt
Fournituren: ritsen, magneetsluiting, rechthoekige ringen, chicago screws


2 opmerkingen:

  1. Echt een hele leuke en extra leuk dat je iemand blij kon maken met je vorige versie

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel! En dat is toch wel het leukste eraan als je iets maakt!

      Verwijderen