woensdag 26 juli 2017

Een nieuw wedstrijdseizoen betekent nieuwe wedstrijdkleding!

In april startte het nieuwe wedstrijdsseizoen van de KNMO. En voor deze wedstrijden zijn er door verschillende verenigingen weer nieuwe routines bedacht. En bij een nieuwe routine, hoort natuurlijk een nieuw wedstrijdpak! En dus mocht ik voor verschillende dames nieuwe kleding maken.

Voor Michelle maakte ik een wit/paars jurkje, waarbij de voile langs één zijde van het lichaam was gedrapeerd. Het zijn twee lagen voile, licht en donkerpaars. De witte stof heeft een parelmoerglans en de bandjes en applicatie aan de voorkant zijn van glitterlycra gemaakt.Voor het duo van Sidney en Deborah maakte ik voor hun show op het nummer Chicago twee zwart kanten jurkjes. Hierbij maakte ik eerst een onderjurk van effen zwart en huidskleurige lycra en vervolgens ging hier een kanten jurk overheen. Door deze verschillende lagen, kan je mooi spelen met de belijning van de jurk en kan de V-hals net wat dieper uitgesneden dan normaal.
Beide optredens deden het gelijk goed op de eerste wedstrijd en plaatsten zich voor de Brabantse kampioenschappen. Goed gedaan dames!

Ook het team kreeg een update van de pakken. De meisjes werden een jaartje ouder en dus kregen zij een nieuwe wedstrijdshow. Daarom werden de blauwe pakjes, die je hier kon zien, aangepast naar deze vrolijke vlinderjurkjes. Ook werd er een lint om hun middel geknoopt en kregen ze een grote strik in hun haar. En helemaal leuk nieuws, want ook zij hebben zich als team geplaatst voor de Brabantse Kampioenschappen!Liefs,
Milou

Patronen: zelf
Stoffen: Rosa's Luxe Stretch en Glitterstoffen en eigen voorraad


Geen opmerkingen:

Een reactie posten