woensdag 15 maart 2017

Pasen, nieuwe website én een give-away!

De carnaval is voorbij en Pasen komt in zicht.. en dus werden de konijntjes weer uit de kast gehaald, de blauwe druifjes en kleine narcissen geplant en kwam het voorjaar in huis!

En toen dit konijnenstofje op de mat lag, kon ik het niet laten om wat voor Pasen te maken! Na wat gezoek heb ik verschillende paas-mandjes gemaakt.

Heel leuk gevuld met paaseitjes (al verdwijnen de paaseitjes op magische wijze in dit huishouden) of met een vaasje en een bloemetje.



Met de restjes van de stof maakte ik nog wat bijpassende waxinelichtjes. Het was even puzzelen aangezien de glaasjes niet rechtliepen. Uiteindelijk heb ik dus de stof in reepjes moeten knippen om de konijntjes er recht op te krijgen. Ik deed het als volgt:

  1. Verdun een kleine hoeveelheid modpodge met wat druppels water en meng goed. 
  2. Strijk met een kwast de glaasjes in met een dun laagje en plaats vervolgens je stof erop. 
  3. Strijk vervolgens meer van het lijm/water-mengsel over de stof zodat deze volledig gelijmd is.
  4. Herhaal dit voor de rest van je stukjes stof. 
  5. Vervolgens zette ik mijn glaasjes ondersteboven en knipte de overlappende stof in kleine reepjes zodat ik deze naar binnen kon vouwen. Ook hier weer met het lijm/water mengsel goed insmeren.
  6. Laten drogen, et voilá! Paas-glaasjes ;) 


En dan is er nog meer leuk nieuws, tenminste ik vind van wel ;) Want naast dat de lente om te hoek staat, heb ik nu ook een eigen website!

Je kan hem vinden op aemilia.nl en de wekelijkse blog staat hier natuurlijk ook op! Daarnaast is de webshop nu ook hier naartoe verhuisd, dus ook als je geen Etsy-account hebt kun je nu gewoon bestellen via de website! Er staan ook weer wat nieuwe producten in en er komen er nog meer komende dagen, dus neem gauw een kijkje!



En omdat ik helemaal blij wordt van mijn nieuwe site, de mandjes en dat lentezonnetje, ga ik twee mandjes weggeven! Wil je kans maken op één van deze mandjes (je mag zelf kiezen met de gele of de paarse stof), laat dan een berichtje achter onder deze blog! Laat wel even weten welke je voorkeur heeft, zodat ik je de goede kan sturen.

Wil je nog meer kans maken? Reageer dan ook op IG om met een extra lootje mee te dingen.

Volgende week vraag ik een onschuldig handje om een lootje te trekken. De 2 winnaars worden dan op deze blog bekend gemaakt en ik zal de mandjes zo snel mogelijk opsturen, zodat ze voor Pasen binnen zijn. [edit: lees hier de uitslag van deze give-away!]

Succes en tot snel!

Liefs,

Milou

7 opmerkingen:

  1. Joepie! ik doe graag mee voor deze leuke mandjes! De gele zijn toppie!! Liefs Nele

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Nele! Misschien heb je het nog niet gezien, maar je hebt gewonnen! Wil je een mailtje sturen naar info@aemila.nl, zodat ik je het mandje kan sturen? Groetjes!

      Verwijderen
  2. Oh ik heb hier een klein meiske dat een paarse wel mooi zal vinden :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Website ziet er heel mooi uit Milou. Wat ben jij goed bezig! En elke keer weer een leuke blog. Nog veel succes! X

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooi de gele en echte paasmandjes...zal ik mijn kleindochter heel blij mee maken.

    BeantwoordenVerwijderen