zaterdag 16 juli 2016

De Dolly Plaid

In mei kwam LMV met de Dolly Plaid Crochet along. Voor diegene die niet weten wat dit is; het is een project, in dit geval een haak-project, waarbij je gedurende een bepaalde periode middels wekelijkste stapjes een project afwerkt. Elke week krijg je de volgende stap te horen en heb je een week de tijd om dit uit te voeren. Het idee is dat je met kleine stapjes, en samen met anderen, tot een mooi eindresultaat komt. Lijkt het je wat, maar haak je (nog) niet? Er zijn ook sew-alongs en quilt-alongs, mocht dat meer je ding zijn. 


Ik haak pas sinds afgelopen november/december, dus in eerste instantie had ik mijn twijfels om te beginnen. 30 weken lang elke week een stuk haken, ga ik dat wel volhouden? Ik ben wel van de snel klaar projectjes voor tussendoor en dat zou deze niet worden.. dacht ik!

Na het halen van een gigantische berg wol, ben ik toch maar aan de slag gegaan. En ik moet bekennen, het is een heerlijk tussendoor-projectje! Lekker in mijn luie stoel, met een kopje thee en een goede serie op netflix haak ik elke week weer wat rijen verder. En met wat gezelschap van een vriendin of van de kleine Gijs, vliegt de tijd voorbij!

 


Het begint ondertussen al aardig op een deken te lijken (ik lig er al half onder tijdens het haken 😉 ) en ben elke week benieuwd welke figuren we nu weer mogen maken. Momenteel zit week 13 erop en zijn we bijna op de helft, het gaat best wel heel snel 😉. Op Facebook is er ook een Crochet-along groep waar allerlei andere haaksters hun creaties showen, en wat zitten daar mooie bij!

Ook nieuwsgierig? Kijk eens op : Dolly Plaid - La Maison Victor


Liefs,
MilouGeen opmerkingen:

Een reactie posten