woensdag 15 januari 2020

Een tas voor de kraamverzorgster

Twee maanden geleden, op 15 november, is onze dochter Amelie geboren. Trots, uitgeput en enigszins gespannen kwamen wij 's avonds thuis met ons kleine meisje. Maar gelukkig stond een half uurtje later de kraamhulp al op de stoep. En wat hadden wij het getroffen!


Marijke was een ontzettend lieve en zorgzame kraamhulp. Tijdens de kraamweek konden wij alle drie wennen aan elkaar en een beetje bijkomen. Dankzij haar hebben we echt een goede start gehad. En dat wilden we haar natuurlijk ook laten weten.


Dus tijdens de kraamweek kroop ik 's avonds stiekem even achter de naaimachine (ik voelde me verrassend goed!) en maakte ik deze schoudertas in de kleuren van haar werkgever.


Op de voorkant drukte ik de volgende tekst: Hier loopt een fanTAStische kraamverzorgster. Marijke was heel erg verrast door het cadeau en de tranen zaten dan ook dicht aan de oppervlakte (bij ons allemaal trouwens, lang leve de kraamtranen).


Marijke, mocht je dit lezen; nogmaals ontzettend bedankt voor de fijne kraamweek en ik hoop dat je veel plezier hebt van de tas!

Liefs,
Milou en Amelie





Geen opmerkingen:

Een reactie posten