woensdag 25 december 2019

Unicorn rugtas voor nichtje nr2!

Nichtje nummer 2 gaat naar school! Haar grote zus kreeg toendertijd ook een rugtas, dus zij natuurlijk ook! Misschien herinner je die rugtas nog wel, je ziet hem hier.


De ideeën voor de tas liepen nogal uiteen, dus de enige oplossing was om samen met m'n nichtje naar de stoffenwinkel te gaan om stof uit te zoeken. Als ik stof zou kunnen kiezen zoals zij dat doet, duurt dat shoppen allemaal niet zo lang! Ze had binnen no-time een gave unicorn-canvas voor de buitenkant uitgekozen en een schattig katoentje met beertjes voor de binnenkant. Toen er nog een rits moest komen, koos ze een chucky rits uit die qua kleur er ook mooi erbij paste.



Ik gebruikte ook voor deze tas het patroon van de Monscorn backpack. Omdat ik hem al een keer had gemaakt, zat hij vrij rap in elkaar. En dat was maar goed ook, want ik zat ondertussen al in m'n zwangerschapsverlof. En slechts enkele dagen nadat de tas klaar was, is onze dochter geboren!


De dag voordat m'n nichtje naar school ging hebben we de rugtas gebracht en vol trots is ze op maandag naar school vertrokken!


Eens kijken wat de volgende 'bestelling' van de dames wordt! Al vinden ze nu kroelen met hun kleine nichtje wel het leukste om te doen!

Liefs,
Milou




Patroon: Monscorn backpack (Sew Some Stuff)
Stof: katoen en canvas
Fournituren: ritsen, tassenband, sliders en gespen, foam, vlieseline



Geen opmerkingen:

Een reactie posten