vrijdag 14 december 2018

The Anna - de nieuwste tas van Serial Bagmakers!

Enkele maanden heeft Anne van SerialBagmakers erop gezweet, maar ze is er dan nu toch echt! Haar nieuwste tassenpatroon ''The Anna'. Een superhandige tas voor de drukke werkende vrouw!


Ik mocht deelnemen aan het testpanel en maakte daarvoor deze okergele versie. Een nieuw patroon is altijd een leuke uitdaging, want je kijkt toch heel anders naar een patroon. En in dit patroon leert Anne je weer mooie technieken om de tas in elkaar te zetten zodat je geen losse voering hebt en je een portemonnee hebt zodat je ruimte overhoudt voor andere spullen in je tas.


De voorzijde van de tas heeft een groot insteekvak en een ritsvak. Erg leuk om te 'color-blocken' met de verschillende patroondelen. Ook leuk om met de zijpanden te doen zoals je bij mijn tweede versie kunt zien.




Binnenin vind je een vak voor je tablet die gevoerd is met foam, zodat je tablet goed beschermd is. In het paneel vind je ook de portemonnee zodat je hier de noodzakelijke pasjes en wat kleingeld in kan stoppen, zodat je meer ruimte overhoudt voor andere spullen.



Aan de andere zijde vind je insteekvakken, ik heb ervoor gekozen deze in drieën te delen, maar meer of minder kan natuurlijk ook. Boven deze steekvakken zit ook nog een ritsvak. Dus heel veel vakken voor al je spullen!



De tas is op 3 verschillende manieren te dragen, waardoor je makkelijk kunt wisselen naar wat voor jou op dat moment handig is! Door de stad draag ik hem graag als schoudertas, maar op de fiets is de rugtas-sling-versie heel fijn.





Naast het patroon heeft Anne ook een hele serie video's gemaakt die je door het hele patroon leiden. Super handig als je net een beetje meer hulp nodig hebt!

Voor een korte periode kun je het patroon met korting kopen, dus sla snel je slag op SerialBagmakers!


Liefs,
Milou

ps. Wil je wel zo'n tas, maar is zelf maken is niet jouw ding? Stuur me dan een berichtje, dan bespreken we de mogelijkheden!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten