woensdag 4 januari 2017

Er was er één jarig, hoera hoera!

Gelukkig nieuwjaar! Hopelijk heeft iedereen oud&nieuw goed gevierd en ik wens iedereen veel creatieve momenten in 2017!


Vlak voor de kerst heb ik niet stilgezeten, want mijn andere nichtje was ook jarig in december, ze werd al 3 jaar! En meisjes van drie weten heel goed wat ze willen!

En dus vertelde ze dat ze ook een tas wilde (ze zag deze tas bij haar oma), maar dan wilde ze wel mét vlinders! Heel belangrijk detail ;)

En dus werd het internet afgespeurd naar een vlinder stofje, een schattig bijpassend voeringsstofje en natuurlijk ook een leuk patroontje voor de kleine meid. Dat laatste was het makkelijkste, want ik had deze hartvormige rugtas al gepind op mijn virtuele prikbord. De vlinder- en hartjesstof vond ik uiteindelijk bij Stof-Inc en werd gelukkig snel geleverd!
Voor de buitenkant gebruikte ik dus de vlinderstof en werden de randen afgewerkt met oranje paspel. Aangezien de vlindertjes in allerlei kleuren op de stof stonden, werd er gekozen voor een roze rits, het blijft een tas voor een meisje hè ;)
En nu ik mijn nieuwe snij-plotter natuurlijk flink wil uittesten had ik ook nog wat flockfolie aangeschaft om haar naam erop te zetten. En dat ging makkelijker dan ik dacht! Ik denk dat die snijplotter goed gebruikt zal worden!
De binnenkant van de tas werd voorzien van een hartjes voering en deze stof gebruikte ik ook aan de achterzijde voor de tassenbanden. De banden maakte ik wel smaller dan in het patroon stond, aangezien mijn rechthoekige ringen 1" breed waren in plaats van 1,5". De tassenbanden maakte ik wederom met twee stoffen, op de manier van Sincerely Jen (zoals ik ook deed voor deze Annette handtas).


Aangezien mijn nichtje werd overladen met cadeaus en klieren met klei veel leuker is, geen foto met haar, maar ik denk dat het heel schattig staat als de kleine meid op pad gaat! 


Liefs,
Milou

Patroon: Heart backpack (sew much ado)
Stof: Vlinders en hartjes katoen (Stof Inc)
Flockfolie: Plot4fun

2 opmerkingen:

  1. Kei mooi. Je nichtje zal er wel dolblij mee zijn. Als je wilt mag je me trouwens een mailtje sturen want je hebt de give away gewonnen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel! Ja die was helemaal blij met der vlinders. Wat leuk, ik was nog niet bij met het lezen van de blog. Maar een mailtje is onderweg! Dank je wel!

      Verwijderen